Info

DE SOCIAALSTE TAART

In december 2016 ontstond het idee om datgene waar iedereen het meest van houdt, taart, te combineren met een sociale werkplek. Dit idee heeft zich de afgelopen maanden steeds verder ontwikkeld en heeft zich nu gevormd tot Cheeky Pie; de sociaalste taart van Den Haag!

De taarten zijn niet alleen sociaal omdat ze gebakken worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook omdat ze vegan en suikervrij (en in de toekomst glutenvrij) zijn. Daarnaast vervoert Cheeky Pie alles met de bakfiets. Zo kan iédereen dus van de taarten genieten en zijn ze ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk!

HUIDIGE LOCATIE

Cheeky Pie staat in de startblokken om dit najaar een eigen bakkerij/lunchroom in Den Haag te openen.
Op dit moment werken we samen met Bakker Vlinder en zijn er al een aantal heerlijke taarten in de webshop te koop. Het assortiment wordt langzaam uitgebreid.
Ook is Cheeky Pie regelmatig op een evenement of markt te vinden waar de taarten geproefd/gekocht kunnen worden. Op de nieuwspagina zie je waar Cheeky Pie allemaal te vinden is!

AFHALEN OF BEZORGEN?

Afhalen:

Op het moment is Cheeky Pie één persoon en één bakfiets, wat betekent dat bezorgen nog niet optimaal kan. Om deze reden werkt Cheeky Pie voor kleine bestellingen met afhaallocaties; hier ligt de bestelling klaar om tussen bepaalde tijden opgehaald te kunnen worden.
Vooralsnog kun je kiezen uit Bakker Vlinder (vrijdag 12:00-16:00) en The Ground (vrijdag 16:00-18:00).

Heb jij de taart op een ander tijdstip nodig? Wees gerust! De taart kun je 4 tot 6 weken invriezen!
En mocht je de taart écht niet vrijdag kunnen afhalen? Bel of mail dan even; in overleg kunnen we misschien wat regelen. We zijn niet voor niet de SOCIAALSTE taart!

Bezorgen:

Heb je een grote bestelling? Een feestje of misschien een vergadering? Of organiseer je een evenement en wil je graag verantwoorde zoetigheden voor bij de koffie? Dan verzorgt Cheeky Pie graag de taart! Met de bakfiets brengen we de taart naar je toe! Neem hiervoor contact op via telefoon of mail.